joi, 6 octombrie 2011

Poze cu rebusişti


Ştefan Ciocianu şi Dan Popa - mai 2010, la întâlnirea rebusistă de la Bârlad.
(Fotografie pusă la dispoziţie de Ştefan Ciocianu).

4 comentarii:

 1. Deci asta-i ,,Dan Popa ,, ,credeam ca-i un dur sau cel putin asa ar trebui sa arate ,, cerberul ,, de la REBUS !!!

  RăspundețiȘtergere
 2. I-MI PARE RAU SA O SPUN DAR REVISTA REBUS s-a transformat intr-o masina de facut bani , chiar si domnia sa face careuri pe banda rulanta ,(vezi aparitiile celolalte publicatii de sub egida FLACARA ),MULTA MULTA PUBLICITATE IN EA ,NU MAI ESTE REVISTA CARE ERA ODATA , de pe vremea maestrului ADRIAN MITU ,SA-I FIE TARANA USOARA .Practic revista a fost confiscata rebusistilor de un grup de afaceristi care scot profituri uriase si APROPO ,NU AM VAZUT NICIODATA UN CAREU FACUT DE DOMNUL PASARIN !!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. SUNT UN VECHI COLECTIONAR SI DEZLEGATOR AL REVISTEI REBUS DAR DIN PACATE DE VREO 20 DE ANI ESTE EDITATA DUPA ACELASI TIPAR ,ACELEASI SI ACELEASI RUBRICI MAI ALES RENUMITA SPIRALA FILIPINEZA , CRED CA MIROASE A NEPOTISM , CAND CRED CEI DE ACOLO CA AR TREBUI SA MAI SCHIMBE CEVA IN REVISTA ,EI NU VA D CA PIERD TREPTAT TEREN SI DE CE NU CHIAR SI DIN COLABORATORII DE MARCA (MULTUMESC DOMNULE CIOCIANU CA -MI PERMITETI SA SCRIU ACESTE RANDURI POATE LE VAD SI CEI DE LA REBUS ),FELICITARI CELOR DE LA REBUS OPTIM CARE SUNT ADEVARATI LORZI FATA DE CEI DE LA REBUS(REFERITOR LA PRETUL REVISTEI ,CALITATEA MATERIALELOR SI SANSA PE CARE LE-O ACORDA COMPUNATORILOR , POATE CA INTR-O ZI AU SA AIBA BANI SI PENTRU O HARTIE DE CALITATE PENTRU REVISTA ,ORICUM FELICITARI !

  RăspundețiȘtergere
 4. Referitor la locul domnului Pasarin la redactia REBUS ,este ca si cum ai pune director la un spital un mecanic de locomotiva ,cam asta-i in rest multa multa publicitate si bani !!!!!

  RăspundețiȘtergere